Flevopadwandeling

Als statenlid was ik uitgenodigd voor de tweejaarlijkse Flevopad wandeling. Speciaal voor oud-Statenleden en nieuwe Statenleden. Na vijfentwintig jaar Flevoland zijn er natuurlijk veel meer Oud-Statenleden dan nieuwe Statenleden. Leuk de oud Staten leden eens te ontmoeten tijdens de wandeling. De barbecue die volgde was gezellig, leerzaam maar vooral erg lekker …

Op een uitnodiging als deze ga ik vooralsnog altijd in. Ik wil de provincie wel eens zien; ik wil mensen ontmoeten. Dit keer in Dronten, bij het Harderbos, ‘Ontdekbos’ en ‘Klimaatbos’, te gast bij Natuurmonumenten. Fraaie wandeling waarvan ik het bestaan graag eerder had willen weten. Op Google Maps is het klimaatbos nog niet eens te zien: het spettert te grond uit, je kunt er nu doorheen wandelen. Maar evenzogoed, ik had het bestaan ervan graag willen weten.

Als Almeerder heb ik nooit veel met Flevoland gehad – Almere is veel meer gericht naar het oude land – en daar komt voor mij nu verandering in. Ik heb me voorgenomen veel stukjes van Flevoland te ontmoeten.

Bij de fraaie, nieuwe marina van Centerparks, de luxe huizen en appartementen van Landal Greenparks en Molecate ben ik al geweest. Maar gezien de grote hoeveelheid stukjes Flevoland, ben ik wel tot einde zomer bezig.

Kortom, er valt nog een boel te doen voor me …

Het mooiste is wel dat nu ik Statenlid ben, tot mijn verscheiden een uitnodiging krijg voor de bijeenkomsten van Oud en Nieuw Statenleden. Een prachtig vooruitzicht.

 

Blog Bron: Weblog Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *